Souvenir brengt hedendaagse gastronomie.

Gesitueerd in het hart van de Belgische landbouw, kunnen we alleen maar ten volle gebruik maken van alles wat de omliggende natuur ons biedt. We streven naar evenwichtige gerechten, op basis van groenten van gepassioneerde boeren, kwaliteitsvis van duurzame visserij en vlees van lokale producenten. Met deze hoogwaardige grondstoffen, hopen we onze gasten te inspireren met een innovatieve en heerlijke keuken, die mee evolueert met de seizoenen.

 

Wij werken vooral met vaste menu's.

Onze menu's wisselen voortdurend en kunnen omwille van hun à la minute karakter niet altijd vooraf gecommuniceerd worden.

Wij vragen daarom om allergieën, vegetarische diëten of andere eetgewoonten te melden bij reservatie.

Voor ingrijpende wijzigingen aan het menu, kan er een supplement verrekend worden.

Op vooravonden van feestdagen, is er geen weekmenu.

 

Weekmenu // 38€ (niet op vrijdagavond en zaterdag)

Wekelijks marktmenu bestaande uit een

° voorgerecht met groenten

° hoofdgerecht met keuze uit vis of vlees

° dessert (of kaasbordje mits supplement)

 

 

Menu kleine S // 58€ (niet op vrijdagavond of zaterdagavond)

Groenten – Vis – Vlees – Dessert

 

Menu S // 68€ (niet op weekmiddagen en niet op zaterdagavond)

Groenten – Vis – Groenten – Vlees – Dessert

 

Menu grote S // 85€ (niet op weekmiddagen - de enige menu beschikbaar op zaterdagavond!)

Groenten – Vis – Vis – Groenten - Vlees – Dessert

 

-

Middag 12u – 13u

Avond 19u – 20u15 (tot na de Last Post)

 

's Middags sluiten wij om 15u, in de week 's avond ronden we af om 23u.

Op vrijdag en zaterdag sluiten we om middernacht.

Het respecteren van deze uren is noodzakelijk om binnen de strakke contouren van de personeelswetgeving

te kunnen blijven functioneren.