Cappuccino is een single shot espresso met gestoomde melk en een meringue-achtig melkschuim erop. Het is als een rijke melkachtige mok van de hemel. Helaas kan het maken van een baristawaardige cappuccino een gedoe zijn. Thuisbarista’s hebben de neiging om cappuccino’s uit de weg te gaan, omdat ze denken dat het gewoon te delicaat is voor een dans en dat het buiten hun bereik ligt. Maar met wat oefening en de beste cappuccinomachine is het zelf maken van een schuimend mengsel thuis haalbaar.

Het geheim van een prachtige cappuccino begint met een goede espresso en goed opgeschuimde melk. Om thuis een goede kwaliteit cappuccino te kunnen maken, heeft u een betrouwbare espressomachine nodig met een melkopschuimer of een stoomstaafje.

Hier zijn 7 speciale koffiemachines die u helpen om de meest fluweelzachte, rijke cappuccino te maken. Hoewel veel van deze opties geweldige espresso’s en lattes maken, is ons doel om u te helpen bij het vinden van een koffiemachine die u in staat stelt om een heerlijke cappuccino te maken in het comfort van uw huis.

Mr. Coffee Café Barista Cappuccino Machine

Mr-Coffee-Cafe-Barista
Of u nu pure espresso wilt of op zoek bent naar een machine die de melk voor u mengt zonder veel poespas, de Cafe Barista is perfect voor u.

Je hebt geen knowhow van barista’s nodig om aangepaste koffiedranken te maken, zoals je favoriete coffeeshop. De espressomachine heeft 3 speciale knoppen – een voor latte, een voor cappuccino en een voor espresso. Met één simpele druk op de knop kunt u rijke enkele of dubbele espresso’s, lattes en cappuccino’s maken. De machine automatiseert een groot deel van het proces, zodat u gewoon kunt ontspannen terwijl u op uw koffie wacht.

Met Mr. Coffee Cafe Barista kunt u thuis indrukwekkende koffiedrankjes maken zoals u ze graag drinkt. Gezien de prijs denken we dat de Mr. Coffee Cafe Barista een geweldige budgetmachine is.

Nespresso Lattissima Plus Original Espresso Machine

Nespresso Lattissima Plus Original Espresso Machine
Als je denkt dat het moeilijk is om cappuccino te maken, denk dan nog eens na. Met DeLonghi’s gepatenteerde melkcontainer en Nespresso’s gepatenteerde koffie capsule technologie is het nog nooit zo eenvoudig geweest om authentieke Italiaanse dranken te maken. Het single touch systeem helpt u moeiteloos het perfecte kopje koffie of espresso te maken. Met één druk op de knop kunt u genieten van rijke macchiatos, romige lattes, gewaagde cappuccino’s en uitzonderlijke espresso’s.

Met deze cappuccinomachine kunt u, uw familie en vrienden op elk moment genieten van heerlijke lattes en cappuccino’s. Wees uw eigen barista met de Nespresso Lattissima Plus.

Mr. Coffee ECMP50 Espresso/Cappuccino Systeem

Mr. Coffee ECMP50 Espresso-Cappuccino System
Ondanks de lage prijs heeft deze machine de professionele eigenschappen die u nodig heeft. Deze espressomachine heeft een thermisch blokverwarmingssysteem dat zorgt voor het verwarmen en brouwen op barista-snelheid. Het afneembare waterreservoir van 40 oz. maakt het vullen gemakkelijk. Het heeft ook enkele en dubbele kopjesfilters om elke keer weer perfect smakende koffie te leveren.

De Mr. Coffee ECMP50 verpakt een 15 BAR in een sub-€100 verpakking, biedt de beste knal voor uw bok. Het maakt gebruik van krachtige druk om donkere, rijke espresso te brouwen. Schuimarm maakt romig schuim om uw lattes en cappuccino’s af te sluiten.

Saeco Intelia Cappuccino Deluxe Automatische Espressomachine

Saeco Intelia Cappuccino Deluxe Automatic Espresso Machine
Inetlia Deluxe is een geweldige, goed afgeronde machine die ideaal is voor beginners en koffiekijkers die op zoek zijn naar gemak. Dit apparaat wordt geleverd met een grote verscheidenheid aan functies die het een geweldige cappuccinomachine maken voor zelfs de meest veeleisende smaken.

Robuuste keramische molentjes garanderen een ideale maling, die helpt om de zuiverste essentie van de bonen te extraheren. Dankzij de Quick Heat Boiler kunt u perfecte espresso en cappuccino zetten zonder te wachten. Dankzij het melkschuimsysteem kunt u elke keer weer genieten van een romige en verrukkelijke cappuccino.

Breville BES870XL Barista Express Espressomachine

Breville BES870XL Barista Express Espresso Machine
De meeste espressomachines komen niet met alles wat je nodig hebt. Het resultaat is dat de thuisbarista’s uiteindelijk een heleboel accessoires kopen om de barista-achtige koffie die ze in cafés vinden te repliceren. Dit is niet het geval met de Barista Express. De halfautomatische Barista Express is voorzien van een roestvrijstalen braammolen, sabotage- en schuimkan. Het enige wat u hoeft te kopen is koffiebonen.

Deze hoogwaardige espressomachine is stijlvol, functioneel en ideaal voor thuisgebruik. Het stelt u in staat om topklasse espresso en cappuccino te maken in het comfort van uw huis. In feite kunt u in minder dan een minuut drankjes van cafékwaliteit maken, zelfs als u onervaren bent. Geen wonder dat het geliefd is bij duizenden en duizenden klanten.

Ninja Coffee Bar Single Serveer Systeem met Ingebouwde Schuimer

Ninja Coffee Bar Single Serve System with Built-In Frother
Deze multifunctionele koffiemachine biedt een makkelijke manier voor beginners om thuis fancy coffee shop brouwsels te maken. Ninja’s geavanceerde thermische aroma-extractietechnologie stelt u in staat om het volledige smaakpotentieel van uw favoriete gemalen koffie te ontsluiten.

De ingebouwde schuimmachine maakt er een grote kanshebber van, omdat het uw melk transformeert tot een zijdezachte microschuim, waardoor u thuis een groot aantal koffiehuisjes kunt zetten. Deze koffiemachine brengt de barista in je naar boven.

KitchenAid Nespresso Espresso Maker met Aeroccino Melkopschuimer

KitchenAid Nespresso Espresso Maker with Aeroccino Milk Frother
Deze cappuccinomaker combineert het beste van twee werelden. U kunt de peulen gebruiken om de espresso te brouwen en met de toverstaf de melk apart te stomen en op te schuimen om heerlijke lattes, cappuccino’s en nog veel meer te maken.

Deze machine is ontworpen om met één druk op de knop een heet kopje koffie te maken en levert dranken die net zo zacht en lekker zijn als de dranken die u in uw favoriete koffieshop koopt. Het heeft 6 voorgeprogrammeerde instellingen voor de sterkte die u wilt. Het verstelbare kopjesrek accepteert kleine of grote espressokopjes en kan voor uw gemak worden opgevouwen.

Dankzij het klassieke ontwerp en de felrode kleur is deze stijlvolle cappuccinomachine zeker een showstopper.

Tips voor het kopen van een cappuccinomachine

Bij de aankoop van een cappuccinomachine is het belangrijk om na te denken over het type machine dat het beste bij u past. Als u op zoek bent naar gemak en consistentie, dan is een superautomaat uw beste optie. Als u uw koffie handmatig wilt zetten, zoals een barista dat doet, is een semi-automaat het meest geschikt voor u. Voor de koffieboeren die weinig onderhoud nodig hebben en gemakkelijk schoon te maken zijn, is een pod machine misschien net wat u nodig heeft.

De beste cappuccinomachine kan enkele honderden dollars of meer kosten. Maar met de juiste techniek en enige oefening kunt u prachtige, lekkere cappuccino’s maken in uw eigen keuken. Dat betekent dat u kunt stoppen met het bezoeken van gastronomische coffeeshops en dat u op de lange termijn veel geld kunt besparen.