De De’longhi Esam3300 supergeprogrammeerde koffiemachine ontvangt het bonen-naar-mengsel raamwerk waarbij, met een druk op de knop, de espressobonen worden gemalen en het fermenteren direct daarna plaatsvindt. Door uw espressobonen snel te pletten voor de bereiding wordt een ongewoon lekkere espresso verkregen, omdat de grootste versheid en geur van de bonen wordt bereikt.

Het bonenreservoir op de top bevat bijna 9 ons bonen, die de gecoördineerde espresso-processor stimuleren. De machine maakt gebruik van een deskundige, uitstekende roestvrijstalen trechtervormige processor, die 13 standen heeft voor de grofheid van de bonen.

De keuze om gebruik te maken van voorgemalen espresso wordt ook toegankelijk gemaakt door gebruik te maken van de bypass-doseermachine. De gemalen espresso wordt in de bovenliggende toedieningsunit geplaatst en door het indrukken van de bypass-dosering (op het bedieningspaneel aan de voorzijde) wordt de machine geadviseerd om het pletten te voorkomen en met behulp van de espressomalingen te brouwen. Het drinken van decaf is geen probleem met de Esam3300 Maginifica.
De'longhi Esam3300

Kenmerken

Watertank

De watertank voor deze koffiemachine heeft een inhoud van 60 ons en is afneembaar vanaf de voorkant, wat een eenvoudige toegang mogelijk maakt. Het speelveld met deze omtrek over die met een verticale hefbak of die met een vuldeksel aan de bovenkant is dat het niet nodig is om de machine te verplaatsen van onder een bureau elke keer dat de bak wordt bijgevuld. Er is een markeringslichtje op het voorbord dat knippert om u te waarschuwen op welk punt de tank ook uit het water is of de tank uit is of niet rechtmatig is geplaatst.

Verwarmingssysteem & Druk

De De’longhi Esam3300 Magnifica super geprogrammeerde koffiemachine is geconstrueerd met twee roestvrijstalen ketels en maakt gebruik van een innovatieve warmtebron waardoor het apparaat snel kan opwarmen en de voorspelbare ideale fermentatietemperatuur kan aanhouden, met weinig aandacht voor de tussenliggende tijd tussen de espresso-containers.

Twee ketels

Ondanks het feit dat er twee ketels zijn, heeft de unit slechts één pomp die 15 bar aan menggewicht creëert. Omdat het een solitaire pomp koffiemachine is, kan het niet tegelijkertijd uw melk brouwen en opschuimen. Vaak is er een lichte hold up tijd bij het veranderen van het bereiden van uw melk naar het stomen van uw melk met een enkele verwarming, koffiemachines, in ieder geval, met twee ketels nemen deze onnodige hold up tijd naar een basis, het is slechts ongeveer een moment.

Stoomstokje

De Esam3300 maakt gebruik van een panarello-stoomstokje om melk te schuimen. De effectieve stoom maakt micro-froth perfect voor cappuccino’s en lattes. Je moet er misschien een beetje mee spelen, want de kans is groot dat je een beetje latte-knutselwerk moet doen in het licht van het feit dat het een heleboel micro-froth maakt!

De zwerftocht schommelt zijdelings tot 180 graden en tilt toch niet verticaal op, waardoor het marginaal moeilijk is om grotere melkhouders te gebruiken voor het opschuimen van de melk. Het water wordt bij gebruik in de mengmodus met een hoge temperatuur vanaf de staaf toegediend. Dit maakt het mogelijk om thee te zetten in het geval dat u dat wenst.

Maak voor gebruik een punt om eventueel geconsolideerd water in de staaf te reinigen door de stoom een paar seconden aan te zetten totdat het water stopt en er alleen nog maar stoom uit de staaf komt. Bovendien blaast u, als u klaar bent, stoom door het staafje om eventuele restjes melk te reinigen. Zo voorkomt u dat gedroogde, geharde melk de toverstaf belemmert, waardoor het gewicht van de stoom afneemt. En bovendien is het ook een welzijnskwestie in het licht van het feit dat gedroogde melk microben herbergt.

Bedieningselementen op het voorpaneel

Alle bedieningselementen bevinden zich op de frontplaat van de machine. Ze zijn in wezen alles wat je nodig hebt om een mok koffie te maken en zijn uitzonderlijk instinctief om te werken. De bedieningselementen zijn niet geavanceerd, waardoor de machine minder geneigd is tot elektronische storingen en de verwachting om informatie op te nemen aanzienlijk wordt verminderd, omdat ze niet zo verstrengeld zijn als programmeerbare computergestuurde bedieningselementen.

Er zijn vijf instellingen voor de espressodosering en vier instellingen voor de grootte van de container. Individuele instellingen kunnen met de computergestuurde bedieningselementen worden ontzien, maar hoe dan ook moet u de positie op de draaiknoppen met deze handmatige bedieningselementen oproepen. De De’longhi Esam3300 maakt op deze manier wel een rijke crèmelaag, door uw eigen individuele instellingen te kennen, zal het u elke keer weer een geweldig schot overbrengen.

Voor- en nadelen

Voordelen

  • Betrouwbaar en vervaardigd om lang mee te gaan.
  • Interne ontwerpen gemaakt met materialen van hoge kwaliteit.
  • Opstarttijd is korter dan wat 2 minuten.
  • Mogelijkheid om gebruik te maken van voorgemalen espresso.
  • 3 uur automatische uitschakeling voor de veiligheid.
  • De bediening is natuurlijk en eenvoudig te bedienen.

Nadelen

  • Luidruchtig terwijl je de bonen verplettert.
  • Moet het hele waterreservoir eruit schuiven voordat het weer wordt bijgevuld.
  • Het plastic stoomhandvat is een beetje stevig om te draaien, dus je moet er wel van genieten anders breekt het.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet getoond worden.