Espresso: Elke deskundige Barista zal u laten weten dat het opzetten van een behoorlijke mate van espresso, een prachtig aangepast reservoir van espresso, of een sterke cappuccino een echte wetenschap creëert. Bovendien begint alles met de espresso. Wanneer iemand espressobonen maalt, blijken ze in een paar minuten tijd iets minder dan de helft van hun smaak te verliezen. In de consequente reis voor de onberispelijkheid koos KRUPS voor de presentatie van zijn volautomatische Ea82 Fully Automatic Machine. Vrijwel direct kan er een onberispelijke mok koffie worden gemaakt van vers gemalen bonen. Maak van uw keuken een café met uw nieuwe KRUPS Ea82 Fully Automatic Machine.
KRUPS Espressomachine
Enthousiasme, nauwkeurigheid en onberispelijkheid. Met het oog op deze drie eigenschappen is onze KRUPS Ea82 Fully Automatic Machine een opvallende verschijning ten opzichte van de kleinste apparaten die verkrijgbaar zijn. Gepland en gefabriceerd in Frankrijk, elke eenheid is volledig uitgeprobeerd, KRUPS geeft de beste artikelen voor de meest gevraagde shoppers. Voor espressobeginners tot espressofanaten brengt de KRUPS Ea82 door zijn interessante thermoblokstructuur uitstekend afgestelde koffiebekers over. Omdat het ambacht van de espresso zo moeilijk te gebruiken is, heeft KRUPS een paar jaar lang naar vakkundige barista’s gekeken die hun gewone bewegingen probeerden te begrijpen. Daarna probeerden ze deze bewegingen thuis te dupliceren om een product te onderscheiden. De 15 bar pomp bevat een water aangedreven gerobotiseerd verpakkingsraamwerk en een metalen braamprocessor. KRUPS Ea82 Fully Automatic Machine stelt iedereen in staat om zich voor te bereiden op hun onberispelijke koffie. Waardering voor een hete mok vanaf de eerste zet en het opzetten van een show van verschillende formules vanwege het instinctieve LCD-scherm dat u zal helpen door de procedure heen.

Kenmerken: Om te controleren of uw betrokkenheid bij KRUPS volledig geprogrammeerd is, schrijft KRUPS voor om gebruik te maken van middelgrote schotelbonen. Ongeacht de mogelijkheid dat intensief gebruikt als onderdeel van cafés en over het algemeen gepopulariseerd in de Verenigde Staten, donkere gerechten, bijvoorbeeld, Franse Roasts of Italiaanse maaltijden zou niet leiden tot een onberispelijk aangepaste smaak: de scherpte van de espresso zal uitzonderlijk worden verminderd, en weinig van de aangeboren soorten van de espresso zal zich houden, die gelijk aan het consumeren van “overgaar” voeding.

Container: De KRUPS Ea82 creëert met zijn enorme vaste espressobonenreservoir een punt om uw bonen vanaf het eerste moment nieuw te laten blijven. Meestal verliezen de bonen, zodra ze gebrouwen zijn, hun smaak, maar niet met deze onberispelijke machine.

Metalen trechter: KRUPS Ea82 is uitgerust met de metalen trechtervormige processor die garandeert dat de gemalen espresso betrouwbaar is tot aan de grootte. Bovendien zal het formaat van de pond espresso fysiek veelzijdig zijn. KRUPS schrijft de betere instelling voor de op koffie gebaseerde regelingen voor en de grofste instelling voor de espresso, die afhankelijk is van uw indicatie.

Bijzonder systeem: Voor een eerste maatregel uit de eerste maat heeft KRUPS zijn opmerkelijk beschermde thermoblokraamwerk ontwikkeld. Niet alleen deze complexe innovatie zal het product sneller voorverwarmen, maar zorgt ook voor een onberispelijke verpakking, een onberispelijke temperatuur en een begrijpelijke tijdsadministratie voor de afzuiging en een laatste keer een stomende maat.

Natuurlijk en handig: Doordacht heeft KRUPS de noodzaak ingezien om een volledig geprogrammeerde machine eenvoudig te maken. KRUPS heeft een product gemaakt met een LCD-scherm en een gebruiksvriendelijke handgreep die u via het menu kunt verkennen en uw formule, het aantal mokken en nog veel meer kunt kiezen.

Kader: Een KRUPS selectief raamwerk is gemaakt om geen handboekbewerkingen te hoeven doen zoals bij het schoonmaken van de machine. Door dit gelicenseerde raamwerk hoeft u het hoofdgedeelte van de machine niet te wassen en te ontsmetten en hoeft u de onderdelen niet nauwkeurig te verdringen. Extra accessoires zijn toegankelijk om u te helpen bij het opwaarderen van uw persoonlijke ervaring: F088 waterkanaal, Xs3000 reinigingstabletten, F054 ontkalkingspoeder en Xs9000 vloeistofreiniger voor de stoomleiding.

Voor- en nadelen

Voordelen

  • Schoonmaken is eenvoudig
  • Duurzaam
  • Houdt de koffie vers

Nadelen

  • Accessoires zijn niet gemakkelijk verkrijgbaar
  • Interne onderdelen konden niet worden gereinigd

Aanbeveling

Gladde cappuccino’s, onberispelijk aangepaste koffie, rijke espresso’s, thee of smaakvolle warme chocolademelk. Waardeer alle stomende dranken die u kunt overwegen op een rekening van uw KRUPS Ea82 volautomatische machine. Het grootste deel van de genotzuchtige ontmoetingen die u zich kunt voorstellen met uw enige echte machine.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet getoond worden.